TRÆNINGSTIDER

Træningstider

  • Åbent hver dag kl. 04.30-23.00 (udenfor holdtider kræves nøglekort)

Hold program

Fleksibelt holdprogram gør, at du kan komme til det hold, der passer dig bedst. Nem holdbooking via app.

Første gang?

Hvis du gerne vil se om CrossFit er noget for dig, så book din tid HER! eller send os en besked og aftal tid til en GRATIS prøvetime. Men pas på – du bliver bidt af det!

OBS: Flade trænings sko er at fortrække frem for løbesko, da de er mere stabile.

Opstarts hold

Opstarts holdet er en god måde at komme i gang med CrossFit på. Du vil lære de mest basale øvelser, samtidigt med at vi for din form og styrke på plads.

WOD

WOD betyder ”Workout of the Day”. En WOD er det træningspas, der køres den pågældende dag og består typisk af opvarmning, teknikøvelser og selve træningspasset. Selve træningspasset varer typisk mellem 10-20 minutter.

Der er ny WOD hver dag og WOD’en er altid sammensat, så man får trænet hele kroppen. På den måde skal du ikke planlægge din træning, det gør vi for dig.

Endurance

Et hold uden tunge vægtstænger, men med massere af kondition. Det kunne f.eks. være interval træning med massere af burpees, kettlebell, wall balls, løb, roning, box jump osv..

Papa & Mamafit

Et hold for både fædre og mødre, med plads til børn og babyer. Vi tager hensyn til børnene, at man går til og fra under træningen, musikken er ikke så høj og instruktøren gør sit bedste for at hjælpe til at du kan få trænet. Programmet er det samme som på WOD hold, men i et andet tempo og alle øvelser tilpasses den enkelte, for eksempel med fokus på genoptræning efter fødsel.

Familie WOD

Simpel og sjov træning, hvor hele familien kan være med. Medlemmers børn er gratis.

Kids 8-14 år

Simpel og sjov træning for børn, hvor vi leger med teknik og øvelser fra funktionel træning/crossfit. Træningen vil bestå af opvarmning, fælles leg, dagens workout (WOD) som både kan være individuel eller som makker træning.

Selvtræning

Man kan selvtræne i hele åbningstiden 4:30:00-23:00 men uden for hold tider skal der tilkøbes et nøglekort til 100 kr.