TRÆNINGSTIDER

Træningstider

  • Åbent hver dag kl. 5-23 (udenfor holdtider kræves nøglekort)

Pole dance:

Mandag kl. 17:30-18:45 Pole blandet samt Pole begyndere kl. 19:00-20:15

Tirsdag kl: 19:00-20:15 Pole Blandet

Hold program

Fleksibelt holdprogram gør, at du kan komme til det hold, der passer dig bedst. Nem holdbooking via app.

Første gang?

Hvis du gerne vil se om CrossFit er noget for dig, så henvend dig via mail eller messenger og aftal tid til en GRATIS prøvetime. Men pas på – du bliver bidt af det!

OBS: Flade trænings sko er at fortrække frem for løbesko, da de er mere stabile.

Pole dance: Korte shorts/hotpants er at foretrække, for bedste grip på stangen.

Opstarts hold

Opstarts holdet er en god måde at komme i gang med CrossFit på. Du vil lære de mest basale øvelser, samtidigt med at vi for din form og styrke på plads.

WOD

WOD betyder ”Workout of the Day”. En WOD er det træningspas, der køres den pågældende dag og består typisk af opvarmning, teknikøvelser og selve træningspasset. Selve træningspasset varer typisk mellem 10-20 minutter.

Der er ny WOD hver dag og WOD’en er altid sammensat, så man får trænet hele kroppen. På den måde skal du ikke planlægge din træning, det gør vi for dig.

Endurance

Et hold uden tunge vægtstænger, men med massere af kondition. Det kunne f.eks. være interval træning (tabata) med massere af burpees, kettlebell, wall balls, løb, roning, box jump osv..

VL teknik

For dig der gerne vil blive bedre med en vægtstang. Der vil være en masse teknik træning og muligvis en lille WOD til sidst i timen.

Familie WOD

Simpel og sjov træning, hvor hele familien kan være med. Medlemmers børn er gratis.

Kids 8-14 år

Simpel og sjov træning for børn, hvor vi leger med teknik og øvelser fra funktionel træning/crossfit. Træningen vil bestå af opvarmning, fælles leg, dagens workout (WOD) som både kan være individuel eller som makker træning.

Selvtræning

Ved fuldt abonnement, er det muligt at tilkøbe et nøglekort til 100 kr., som giver adgang til centeret i tidsrummet kl. 5:00-23:00.