TRÆNINGSTIDER

Træningstider


  • Åbent hverdag kl 5-23
  • kids 1 og 2 er forskellige hold

Pole dance:

Mandag og onsdag 19:00 til 20:00 samt pole flex 20:00 til 20:30

Hold program

Fleksibelt holdprogram gør, at du kan komme til det hold, der passer dig bedst. Nem holdbooking via app.

Første gang?

Hvis du gerne vil prøve at se, om CrossFit er noget for dig, så henvend dig via mail eller messenger, og aftal tid. Men pas på – du bliver bidt af det!

OBS: Flade trænings sko er at fortrække frem for løbesko, da de er mere stabile.

Pole: Korte shorts/hotpants er at foretrække, for bedste grip på stangen.

Opstart’ s hold

Opstart’s holdet er en god måde at komme i gang med CrossFit på. Du vil lære de mest basale øvelser, samtidigt med at vi for din form og styrke på plads.

WOD

WOD betyder ”Workout of the Day”. En WOD er det træningspas, der køres den pågældende dag og består typisk af opvarmning, teknikøvelser og selve træningspasset. Selve træningspasset varer typisk mellem 10-20 minutter.

Der er ny WOD hver dag og WOD’en er altid sammensat, så man får trænet hele kroppen. På den måde skal du ikke planlægge din træning, det gør vi for dig.

Endurance

Et hold uden tunge vægstænger, men med massere af kondition. Det kunne feks. være interval træning (tabata) med massere af burpee’s, kettlebels, wall balls, løb, roning, boxs jump osv..

VL teknik

For dig der gerne vil blive bedre med en vægstang. Der vil være en masse teknik træning, og muligvis en lille WOD til sidst i timen.

Familie WOD

Simpel og sjov træning, hvor hele familien kan være med. Børn er gratis.

Kids 8-12 år

Simpel og sjov træning for børn, hvor vi leger med teknik og øvelser fra funktionel træning/crossfit. Træningen vil bestå af opvarmning, fælles leg, dagens workout (WOD) som både kan være individuel eller som makker træning.

Young Guns 13-17 år

Dette hold er for de seje teenagere, som synes det er sjovt at udfordre sig selv og holder af holdtrænings følelsen. Træningen er bygget op af opvarmning, øve teknik for dagens træning og gennemførelse af dagen workout (WOD). Af og til vil WOD’en være som makker træning