Tanita Kropsanalyse

Hvad er en kropsanalyse?

Med vores Tanita vægt kan vi lave en omfattende kropsanalyse, der måler dit fedt-, muskel- og væskeniveau på mindre end et minut med en af de mest præcise vægte på markedet.
Hver måling udskriver et helsides resultatark, der beskriver din kropssammensætning. Du kan følge med i om din fedtprocent falder, om du får mere muskelmasse og om du forbedrer din basale metaboliske hastighed (BMR*).

Dette giver dig en indikator for dit indre helbred og kan, når det overvåges over tid, vise din udvikling i din træning, vægttabs- eller vægtøgningsprogram. Så find ud af, hvad du er lavet af, sæt dine mål og brug vores Tanita til at hjælpe dig med at opnå dit optimale fitnessniveau og forbedre dit helbred og trivsel.

Når du har fået en Tanita måling hos os, gemmer vi dine resultater til næste gang du tager målingen for at tracke dine fremskridt. Vi gennemgår altid din måling med dig, så du ved hvad dine data betyder.
Ud over at tilbyde måling, kan vi også tage dine testresultater og hjælpe dig med at udvikle en kostplan, træningsplan eller tilknyttet kostvejledning eller personlig træning baseret på resultaterne og dine mål, hvad enten det er ydeevne, muskelopbygning eller vægttab. 

Uanset om dit mål er at tabe kropsfedt, få muskler, følge med i udviklingen, spise bedre eller bare føle dig mere tilpas i din krop, er vi her for at hjælpe. Kom forbi til en kop kaffe, så kan vi snakke om hvordan vi kan hjælpe dig med at nå dine mål.

*BMR – Det daglige minimumsniveau for energi eller kalorier, din krop kræver, når du er i hvile (inklusive sove) for at fungere effektivt.

Pris

Vejning inkl. samtale med gennemgang af resultater // 250 kr. (ikke-medlemmer 300 kr.)
Vejning uden samtale // 175 kr.

Klippekort:

3 vejninger // 400 kr.

5 vejninger // 575 kr.

10 vejninger // 1.000 kr.

Book en tid

Book en tid til en kropsanalyse inkl. samtale – klik HER

Book en tid til en kropsanalyse uden samtale – klik HER