GRATIS PRØVETIME

Vi byder indenfor til en GRATIS prøve træning, så du kan se om træning i det bedste Crossfit Center ikke er noget for dig 😁 Om du er helt ny inden for Crossfit og funktionel træning, eller har prøvet det før, men bare gerne se hvad Dokken Crossfit er for et sted, så giver vi selvfølgelig en gratis og uforpligtende prøvetime.

✔️ Træneren byder dig velkommen og gennemgår grundigt dagens træning ved tavlen inden start. Der vil blive taget højde for at du er ny. Hele ideen i vores undervisning, er at vi tilpasser træningen til den enkelte hver gang. Om du er helt ny eller helt rutineret.

✔️ Se dig omkring i vores hyggelige lokaler med masser af udstyr og træningsmuligheder

✔️ Mærk den gode stemning i vores fællesskab med mulighed for at tage en kaffe i loungen

Lad os hjælpe dig godt på vej – Book en prøvetime nedenfor:

Er du nybagt mor eller far på barsel?
Så kan du booke en gratis prøvetime til Mamafitklik her

Book en prøvetime til Endurance holdklik her (Holdet for dig der vil arbejde med udholdenhed, styrke og cardio på en gang. På Endurance skruer vi op for mængden men ned på vægten)

Book en prøvetime til Opstarts hold her: (Holdet for dig der vil prøve CrossFit – en mix af styrke træning, vægtløftning, gymnastiske øvelser, kropsvægtsøvelser og cardio. Vi gennemgår altid teknikken først og har fokus på korrekt udførelsen gennem hele timen)