INTRO FORLØB

Crossfit for begyndere

Du vil gerne i form, træne sammen med andre og finde din motivation. Du vil gerne rustes bedre til hverdagen, med en stærkere krop og mere energi 🌟

For at give dig den bedste start, afholder vi INTRO FORLØB hvor du bliver fulgt og guided hele vejen igennem træningen. Du træner på et lukket hold sammen med dine holdkammerater som også er nye i CrossFit, hvor I bliver bekendt med crossfittens mest basale øvelser og forskellige sammensætninger af træningsprogram.

Intro forløbet er for ALLE der har lyst til at prøve kræfter med CrossFit. Uanset form, styrke og alder, bare du har lysten til at komme i gang eller brug for et sjovt alternativ til den klassiske fitness træning 😊

Prisen er KUN 900,- for hele forløbet og ingen binding efterfølgende! Du får 2 ugentlige træninger i 6 uger på et lukket hold.

Vi glæder os til at introducere dig til Dokken og funktionel træning. Skriv endelig til os hvis du har nogen spørgsmål – Vi lover det bliver sjovt og lærerigt!

Planlægte opstartsforløb i 2024

Februar – opstart tirsdag d. 20/02 (træning tirsdage kl.18-19 & lørdage kl.12-13)

Tilmeld dig –> HER!

Louise fortæller her hvorfor hun vil anbefale dig at deltage på opstartsforløbet og hvad det har givet hende. Louise deltog på Marts forløbet 2023: